Αξονικής Τομογραφίας (64 τομών)

Τα διαγνωστικά μας εργαστήρια προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της κλινικής απεικόνισης, έχουν εγκαταστήσει το μοναδικό στο είδος του πρωτοποριακό αξονικό τομογράφο 𝗧𝗢𝗦𝗛𝗜𝗕𝗔 𝗔𝗤𝗨𝗜𝗟𝗜𝗢𝗡 𝟲𝟰 τομών που αποτελεί τεχνολογία αιχμής, καθώς εκμηδενίζει ουσιαστικά τον χρόνο εξέτασης, προσφέροντας άριστη ποιότητα απεικόνισης σε οποιαδήποτε εξεταζόμενη περιοχή του σώματος μετατρέποντας ακόμη και τις πιο δύσκολες εξετάσεις σε εξετάσεις ρουτίνας.

Η δόση ακτινοβολίας ελαχιστοποιείται με αυτόματα συστήματα ανίχνευσης της πυκνότητας των οργάνων στοχεύοντας στο συγκεκριμένο όργανο.

Η δομή και οι παθήσεις του αγγειακού και του μυοσκελετικού συστήματος, των πνευμόνων, της άνω και κάτω κοιλίας, όπως και του εγκεφάλου αναδεικνύονται με υψηλή ευκρίνεια, αυξάνοντας σημαντικά την αξιοπιστία της διάγνωσης.

Πλεονεκτήματα:

Ελαχιστοποίηση χρόνου εξέτασης.
Υψηλής ευκρίνειας εικόνες.
Αυτόματα Προσαρμοζόμενη Δόση ακτινοβολίας ανάλογα με την ηλικία και τον σωματότυπο του ασθενή / Low Dose πρωτόκολλα.
Ειδικό σύστημα για μεταλλικά μοσχεύματα.
Υπερέχει σε τομείς όπως πχ στον πνεύμονα, στις αγγειογραφικές μελέτες, σε ογκολογικά περιστατικά, σε επείγοντα περιστατικά κα.

Ειδικό για εξετάσεις: Αξονική Στεφανιογραφία, Εικονική Κολονοσκόπηση, Εικονική Βρογχοσκόπηση, Αγγειογραφίες όλου του σώματος, Πυελογραφία, Εγκεφάλου / Θωρακικής – Κοιλιακής χωράς, Σπονδυλικής χώρας, Σπλαχνικού κρανίου, Όλου του Μυοσκελετικού συστήματος, 3D ανασύνθεση.

Έχετε απορίες;

Ενημερωθείτε για όλες τις Απεικονιστικές Εξετάσεις και κλείστε το ραντεβού σας σήμερα.