Διερεύνηση Υπογονιμότητας

Η υπογονιμότητα στη σύγχρονη εποχή αποτελεί ένα ολοένα και πιο συχνό πρόβλημα λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής και των απαιτήσεων της σύγχρονης οικογένειας.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν ή να συμβάλουν στην υπογονιμότητα, και χρειάζεται προσεκτική μελέτη και η διερεύνηση η οποία μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες για επιτυχή σύλληψη.

Στο Διαγνωστικό ΣΤΑΥΡΟΥΛΗ, πραγματοποιείται πλήρης διερεύνηση τόσο της γυναικείας όσο και της ανδρικής υπογονιμότητας με τη βοήθεια συνδυασμού εξετάσεων.

Γυναικεία υπογονιμότητα:

Την 1η-4η ημέρα της περιόδου. Δείχνουν το απόθεμα και την ποιότητα των ωαρίων στις ωοθήκες,

7 μέρες μετά την ωορρηξία. Αποδεικνύει αν υπήρξε ωοθυλακιορρηξία.

Ανεξάρτητα από τις μέρες του κύκλου. Πρόκειται για μια καινούργια και πολύ αξιόπιστη εξέταση αίματος, που παρέχει πολύ καλή εκτίμηση του αριθμού και της ποιότητας των ωαρίων.
Προλακτίνη, ανδρογόνα και ορμόνες θυρεοειδούς

Ανδρική υπογονιμότητα:

Προσδιορίζεται ο αριθμός των σπερματοζωαρίων, η κινητικότητά και η μορφολογία τους.
Ελέγχεται η ύπαρξη ή όχι αντισπερματικών αντισωμάτων. Αν υπάρχουν αντισπερματικά αντισώματα σημαίνει ότι ο άνδρας έχει αναπτύξει αντισώματα κατά του ίδιου του σπέρματος, κάτι που επηρεάζει σημαντικά τη διείσδυσή του στην τραχηλική βλέννα και το ωάριο και μειώνει τη γονιμότητα.
Ελέγχει το ποσοστό του κατακερματισμένου DNA στην κεφαλή των σπερματοζωαρίων, όπου όταν το ποσοστό των σπερματοζωαρίων με κατακερματισμένο DNA υπερβαίνει το 25%, η αναπαραγωγική πρόγνωση δεν είναι καλή.
Με το υπερηχογράφημα αυτό ελέγχεται τυχόν παθολογία στους όρχεις ή η ύπαρξη κιρσοκήλης.

Έχετε απορίες;

Ενημερωθείτε για τη Διερεύνηση Υπογονιμότητας και κλείστε το ραντεβού σας σήμερα.