Διαγνωστικό Σταυρούλη

Ένα υπερσύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο

Το Διαγνωστικό Κέντρο Σταυρούλη είναι ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και στελεχωμένο με άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό. Με σεβασμό στον εξεταζόμενο, «state of the art» απεικονιστικό εξοπλισμό και νέας γενιάς τεχνολογία, φροντίζουμε καθημερινά για την έγκαιρη, ακριβή και αξιόπιστη διάγνωση.

Ο εξοπλισμός αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας γενιάς αυστηρά επιλεγμένα σύμφωνα με τα πιο απαιτητικά κριτήρια διαγνωστικών ικανοτήτων, ασφάλειας και άνεσης και αναβαθμίζεται συνεχώς σύμφωνα με τα τελευταία πρωτόκολλα. Το εργαστήριό μας διαθέτει είσοδο-ράμπα σχεδιασμένη για ασθενοφόρα, αλλά και ειδικό παραμαγνητικό φορείο και καροτσάκι μεταφοράς, ώστε να διευκολύνονται άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Με σεβασμό κι ευθύνη απέναντι στον άνθρωπο

Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό μας, με πολύχρονη εμπειρία και συνεχή κατάρτιση είναι πάντα στη διάθεσή σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας φροντίζοντας για την άνεσή σας κατά τη διάρκεια κάθε είδους εξέτασης. Στο Διαγνωστικό Σταυρούλη η εξέλιξη, η ανάπτυξη και η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας δεν σταματούν ποτέ! Στόχος μας, να πρωτοπορούμε και να επενδύουμε στο πιο σημαντικό αγαθό, την υγεία μας!

Παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομούμε με σεβασμό και κοινωνική εταιρική ευθύνη, πάντα με γνώμονα τον άνθρωπο, αλλά και το περιβάλλον. Γι’ αυτό παρουσιάζουμε την εφαρμογή του μέλλοντος στη διαχείριση ιατρικών εξετάσεων, το πρόγραμμα Health Plus, χάρη στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία σας ανά πάσα στιγμή για τη δική σας διευκόλυνση, αλλά και του θεράποντα ιατρού σας και την ακριβέστερη, ταχύτερη και καταλληλότερη διάγνωση και ίαση.

Άλλωστε το μότο μας είναι «ένα γραμμάριο πρόληψης ισούται με έναν τόνο θεραπείας».

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός νέας γενιάς

Διαρκώς επιμορφούμενο ιατρικό προσωπικό

Συνεχείς αναβαθμίσεις λογισμικού για καλύτερα αποτελέσματα

Σεβασμός στον άνθρωπο, προσβασιμότητα και άνεση στην κάθε εξέταση

Εξειδικευμένες εξετάσεις με ειδικό εξοπλισμό

CLOUDplus για άμεση πρόσβαση στον ιατρικό σας φάκελο

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ?

Το καταρτισμένο δυναμικό μας περιμένει να σας εξυπηρετήσει
με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!