Ιατρική Ομάδα

Στέφανος Σταυρούλης

Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης – Επιστημονικός Υπεύθυνος

Ο Στέφανος Σταυρούλης γεννήθηκε στον Αρχάγγελο της Ρόδου στις 25/02/1954. Αφού αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Ρόδου εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την ακτινοδιαγνωστική και έτσι το 1985 απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας στην Ακτινοδιαγνωστική.

Έπειτα από πενταετή έρευνα και πρακτική στον τομέα αυτό, εργάστηκε ως διευθυντής του ακτινολογικού εργαστηρίου του ΙΚΑ Ρόδου.
Από το 1986 αποφάσισε να αξιοποιήσει την εμπειρία και τις εξειδικευμένες του γνώσεις για την ίδρυση ενός προτύπου ιδιωτικού διαγνωστικού εργαστηρίου στη Ρόδο με σκοπό την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των νησιωτών.

Το 2022 στο Διαγνωστικό Κέντρο προστίθεται και το Εργαστηριακό Τμήμα, για την παροχή ολοκληρωμένης προληπτικής ιατρική μέριμνας αναδεικνύοντας έτσι το εργαστήριο σε ένα από τα κορυφαία Διαγνωστικά Κέντρα της Ελλάδας με συνεχώς εξελισσόμενες υπηρεσίες.

Μάνος Σταυρούλης

Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης – Επεμβατικός Ακτινολόγος

Ο Μάνος Σταυρούλης γεννήθηκε στη Ρόδο στις 11/07/1980. Αφού αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ρόδου τον Ιούνιο του 1998 εισήχθη ανάμεσα στους είκοσι πρώτους στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου της L’Aquila στην Ιταλία (Facoltà di Medicina dell'Università degli studi dell'Aquila) από όπου αποφοίτησε το 2004 με άριστα και έπαινο (110’/110 – centodiecielode).

Η λαμπρή ακαδημαϊκή του πορεία συνεχίστηκε με την επίτευξη της δεύτερης θέσης εισαγωγής στη Σχολή Ακτινοδιαγνωστικής και Επεμβατικής Ακτινολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της L’Aquila στην Ιταλία, από όπου απέκτησε το 2008 τον τίτλο της ειδικότητας στην Ακτινοδιαγνωστική και στην Επεμβατική Ακτινολογία.

Ο ιατρός εξειδικεύθηκε στην Αξονική και Μαγνητική Τομογραφία Body, Neuro και Muskoloskeletal με τα αντίστοιχα επεμβατικά τμήματα ενώ καθ’ όλη την 4ετή εκπαίδευσή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της L’Aquila, έλαβε μέρος σε Ιταλικά και Πανευρωπαϊκά συνέδρια. Ταυτόχρονα συμμετείχε στην ακτινολογική ομάδα της Εθνικής Ομάδας Rugby της Ιταλίας.

Από τον Ιούλιο του 2009 αξιοποιεί την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και την εμπειρία του στο ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Σταυρούλη εφαρμόζοντας συνεχώς νέες τεχνολογίες και πρακτικές για την υψηλότερη ποιοτικά διάγνωση και πρόληψη.

Μανόλης Σταυρούλης του Δημητρίου

Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος

Ο Μανόλης Σταυρούλης γεννήθηκε στον Αρχάγγελο Ρόδου στις 14/12/1973. Αφού αποφοίτησε από το Λύκειο Αρχαγγέλου το 1992, εισήχθη το 1993 από τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου της Bologna στην Ιταλία (Facolta di Medicina e Chirurgia dell’Universita degli studi di Bologna) από όπου αποφοίτησε το 2001 με άριστα και έπαινο (110’/110 – centodieci e lode).

Μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου (αγροτικό) στην Κάλυμνο, το Σεπτέμβριο του 2004 ξεκίνησε την ειδικότητα Βιοπαθολογίας - Μικροβιολογίας στο Γ.Ν. ΡΟΔΟΥ και στην συνέχεια στο Γ.Ν.Α  «Ο Ευαγγελισμός» αποκτώντας τον τίτλο ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας - Μικροβιολογίας το 2009.

Μετέπειτα ο ιατρός εξειδικεύθηκε για 6 μήνες στο Γ.Ν.Α  «Ο Ευαγγελισμός» στο τμήμα ανοσολογίας - ιστοσυμβατότητας όπου ασκήθηκε στις τεχνικές ELIZA, ανοσοδιάχυσης, στον έμμεσο ανοσοφθορισμό και στην κλινική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων στα Συστηματικά και Οργανοειδικά Αυτοάνοσα Νοσήματα.

Από το 2010 μέχρι και το 2022 εργάστηκε στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου ως επιμελητής Β’ και τα τελευταία 5 χρόνια ως επιμελητής Α’. Με την έναρξη της πανδημίας Covid - 19 συντέλεσε κυρίαρχο ρόλο στην σωστή δόμηση και οργάνωση του νεοσύστατου τμήματος ανάλυσης δειγμάτων Covid με την μέθοδο της Real-time PCR του μικροβιολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, όπου και τέλεσε επιπλέον καθήκοντα ως υπεύθυνος PCR από το 2020 έως τον Αύγουστο του 2022.

Από τον Σεπτέμβριο του 2022 είναι επιστημονικά υπεύθυνος του Μικροβιολογικού - Βιοπαθολογικού εργαστηρίου στο Διαγνωστικό Σταυρούλη.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ?

Το καταρτισμένο δυναμικό μας περιμένει να σας εξυπηρετήσει
με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!