Άυλη Παράδοση & Προβολή Εξετάσεων

Back to Blog
Posted by: eleni Comments: 0

Άυλη Παράδοση & Προβολή Εξετάσεων

ΑYΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Στο Διαγνωστικό Σταυρούλη, υιοθετώντας την παγκόσμια ανησυχία για την υγειονομική κρίση που διανύουμε αλλά κατανοώντας παράλληλα και τις βλαβερές επιπτώσεις που έχουν τα υλικά εκτύπωσης και αποθήκευσης των εξετάσεων (Film, CD) στο περιβάλλον, χρησιμοποιούμε την Άυλη Προβολή Εξέτασης, με την μέθοδο QR Code Scanning. Ένα απλοποιημένο και φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα για όλες τις ηλικίες, με προαπαιτούμενες μόνο τις βασικές γνώσεις του διαδικτύου.

Τα βήματα είναι απλά:

Με το QR Code Scanning επιτυγχάνουμε: Εύκολη πρόσβαση των εξετάσεων «on the go» απλά με σάρωση του QR Code της διάγνωσης από όλες τις συσκευές με camera (smartphone/υπολογιστή/tablet). Περιορίζεται η αλυσίδα μετάδοσης ιών και μικροβίων (Μέτρο προστασίας Covid-19), με την διακοπή ανταλλαγής φυσικών υλικών (Film/CD). Άυλη και διαδικτυακή μελέτη των εικόνων χωρίς τη χρήση επιβλαβών υλικών (Film/CD).

1. Πραγματοποιείτε την εξέτασή σας.

2. Παραλαμβάνετε τη διάγνωση.

3. Σαρώνετε (Scan) το QR Code που θα βρείτε τυπωμένο πάνω στην διάγνωση από το κινητό/tablet σας ή εναλλακτικά πληκτρολογείτε τον ιστότοπο που αναγράφεται.

4. Εισάγετε το Όνομα Χρήστη και το Συνθηματικό που αναγράφονται στην διάγνωσή σας.

5. Έχετε άμεση διαδικτυακή πρόσβαση* και προβολή στην εξέτασή σας.

*Η διαδικτυακή πρόσβαση ισχύει μόνο για τις εικόνες της κάθε εξέτασης ξεχωριστά και για 2 μήνες.

Θέλετε να διατηρείτε ηλεκτρονικό αρχείο με όλες τις εξετάσεις σας και να έχετε διαδικτυακή πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε αυτές;

Επικοινωνήστε με την γραμματεία και ενημερωθείτε για τον προσωπικό Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας. Τη νέα μας υπηρεσία, online αποθήκευσης και αρχειοθέτησης απεικονιστικών εξετάσεων.

Share this post

Back to Blog

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ?

Το καταρτισμένο δυναμικό μας περιμένει να σας εξυπηρετήσει
με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!