Παιδοδιαγνωστικό Τμήμα

Η πρόληψη δεν έχει ηλικία

Το Παιδοδιαγνωστικό Τμήμα του εργαστηρίου μας δημιουργήθηκε για να προσφέρει αιματολογικές και διαγνωστικές υπηρεσίες ειδικά για παιδιά, με έμφαση στην πρόληψη και την εξειδικευμένη προσέγγιση κάθε ηλικιακής ομάδας.

Η πρόληψη για εμάς είναι η καλύτερη θεραπεία και έτσι με γνώμονα την έγκαιρη πρόληψη για το δικό σας παιδί, επενδύουμε τόσο στο έμπειρο και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό μας όσο και σε τελευταίας τεχνολογίας state-of-the-art εξοπλισμό.

Με τη χρήση μηχανημάτων προσεκτικά μελετημένων και κατάλληλων για παιδιά, οι εξειδικευμένοι χειριστές μας είναι σε θέση να παρέχουν την καλύτερη ενημέρωση, υποστήριξη και αξιολόγηση με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη διάγνωση σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό της οικογένειάς σας.

Ένας χώρος προσαρμοσμένος στις ανάγκες των παιδιών

Γνωρίζουμε καλά πως κάθε ηλικία έχει τις δικές της απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες τόσο όσον αφορά την προσέγγιση του παιδιού και τη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης, όσο και στην πράξη, με τις επιτρεπτές ποσότητες ακτινοβολίας ανά ηλικία, κατά τη διάρκεια της κάθε εξέτασης.

Στο Παιδοδιαγνωστικό μας τμήμα, οι αιματολογικές και διαγνωστικές εξετάσεις γίνονται μια ευχάριστη διαδικασία για παιδί και γονιό.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ?

Το καταρτισμένο δυναμικό μας περιμένει να σας εξυπηρετήσει
με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!